Levering af grus og sand i store og små mængder

Leder du efter en vognmand, der tilbyder levering af grus i Hillerød, København eller generelt i Nordsjælland, har vi mange års erfaring med forskellige typer transport – deriblandt levering af sand. Vi kører for både private og erhverv, som mangler grus ved eksempelvis byggeri og anlæg. 

Grus og sand er vigtige elementer ved både store og små byggeprojekter. Det er både til at lægge fundamentet for huset, men også ved anlæg af veje. Vi kan levere i store såvel som små mængder og hjælper gerne til ved længerevarende projekter samt enkeltstående opgaver.

Professionel levering af grus til tiden

Når du bestiller levering af grus og transport af sand hos os, har du altid med kompetente folk at gøre, som har leveret utallige gange. Vi er til for at hjælpe dig, så du selv kan bruge tiden på noget andet.

Vi kommer altid til tiden og overholder generelt alle aftaler og udfører opgaven til den aftalte pris.

Skal du bruge grus eller sand til dit byggeri, tager vi gerne en snak med dig om, hvad du har brug for. Og vi kommer naturligvis også gerne med et uforpligtende tilbud. Lad os endelig høre fra dig, hvis du har brug for vores ekspertise.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på levering

Vil du have et tilbud på levering af grus, kan du kontakte os ganske uforpligtende på telefon 48 26 15 76 eller på e-mail iavognmand@gmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig.

​​

Vi overholder ​altid​ aftalte betingelser og leveringstider.

​Ib Andersen Vognmandsforretning A/S  //   Nordhøjvej 16  //   3400 Hillerød  //   CVR: 15678380