Kranløft og krantransport af erfarne chauffører​

Hos IB Andersen Vognmandsforretning tilbyder vi kranløft og krantransport for private og erhverv i Hillerød, København og hele Nordsjælland. Kranløft er for eksempel behjælpelig i forbindelse med byggeri, hvor noget skal løftes op i en bygning eller lignende.

Når du bestiller kranløft hos os, er din opgave i sikre hænder. Vi har nogle dygtige og erfarne chauffører, som har mange års erfaring med transport med kran. Har du brug for en professionel fagmand til krantransport, er vi altid klar til at give et godt tilbud på din opgave.

Grundig, forsigtig og kvalitetsbevidst

At vi bliver valgt til en opgave, der indebærer kranløft, ser vi som en tillidserklæring. Den tillid kvitterer vi for med stor forsigtighed og omhu i leverancen, og vi sørger for, at din opgave bliver udført med præcision. 

Vi er et kvalitetsbevidst firma, der grundigt tager os af alle typer opgaver, hvor en kran er nødvendig for at kunne nå.

At føre en kran kræver viden og erfaring. Vi har begge på grund af mange år i branchen. Skal du have udført en opgave, er vi klar med god service og høj kvalitet. Vi går ikke på kompromis med vores faglige integritet eller vores kunders tilfredshed.

Ring eller skriv for bestilling af kranløft

Vil du bestille professionel kranløft? Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 48 26 15 76 eller på e-mail iavognmand@gmail.com.

​​

Vi overholder ​altid​ aftalte betingelser og leveringstider.

​Ib Andersen Vognmandsforretning A/S  //   Nordhøjvej 16  //   3400 Hillerød  //   CVR: 15678380