Kørsel med krangrab til konkurrencedygtige priser​

Har du brug for kørsel med krangrab, hjælper vi private og erhverv i Hillerød, København og Nordsjælland med bortkørsel af affald og meget andet. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og udfører altid enhver opgave med en rutineret chauffør bag rattet. 

Man har typisk behov for kørsel med krangrab ved byggeprojekter, hvor kørsel af affald er en fast del af den daglige rutine. Affald kan være til gene for byggeriet - og nogle gange kan det forekomme steder, hvor en kran er den nemmeste måde at klare opgaven på.

Sikker og kompetent kørsel med krangrab

Med mange års erfaring med kørsel med krangrab er vi i stand til at føre kranen sikkert og kompetent. Vi udfører vores arbejde omhyggeligt og med påpasselighed, da vi naturligvis har respekt for dit byggeri.

Bestil en kran til at køre affaldet væk - det er nemmere og mere bekvemt.

​Hos Ib Andersen Vognmandsforretning går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde eller vores integritet. Vores mål er din tilfredshed, og derfor bestræber vi os altid på at levere et perfekt stykke arbejde, som du bliver glad for.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud på kørsel med krangrab, hører vi gerne fra dig på telefon 48 26 15 76 eller på e-mail iavognmand@gmail.com. Så skal vi nok hjælpe dig med bortkørsel af affald.

​​

Vi overholder ​altid​ aftalte betingelser og leveringstider.

​Ib Andersen Vognmandsforretning A/S  //   Nordhøjvej 16  //   3400 Hillerød  //   CVR: 15678380